Xiaomi MITU WiFi FPV 720P HD Camera Mini RC Drone

Daca iti doresti o drona mica cu un pret scazut dar totodata sa nu cada la prima utilizare Xiaomi are solutia . Xiaomi MITU ( care apropo este o gama a celor de la Xiaomi si care cuprinde la drone la roboti si altele) Drone este tot ceea ce iti doresti .

 

Manevrabilitate usoara , aterizeaza si decoleaza incredibil de la o singura atingere de buton iar odata ajunsa in aer este capabila sa-si pastreze pozitia exact unde o lasi.

Drona Xiaomi MITU se poate controla de pe telefonul mobil unde va transmite live imaginile vazute de camera montata pe ea.

Autonomia lui Xiaomi MITU este undeva in jur de 10 minute dar sa luati in calcul ca alte drone din aceasi categorie de pret au o autonomie de 5 minute. Intradevar nu se poate compara cu drone precum DJI Phantom 4 sau Mavic Pro dar pretul este de cateva zeci de ori mai mic.

Drona Xiaomi MITU vine cu o camera de filmat capabila sa filmeze HD 720p  dar sa si faca fotografii. Imaginea in timp real o vei putea vedea pe ecranul telefonului mobil.

O alta tehnologie importanta pe care aceasta drona o are aste altitudometru care o va ajuta sa poata sa-si pastreze altitudinea fata de sol .

Totodata Drona Xiaomi MITU este capabila de dumbe aeriene de 360 grade , iar greutatea ei scazuta o va ajuta chiar in momentul in care se va prabusii.

Aceasta drona Xiamo este capabila sa se departeze in jur de 25 de metri de utilizator dar vreau sa amintesc ca inaltimea unui bloc cu 4 etaje are in jur de 12 m.

xiaomi-mitu-drone (1).jpg

Xiaomi este unu din cei mai mari producatori de telefoane mobile la nivel mondial si se bate de la egal la egal cu producatori cum sunt Samsung si Apple. Desi in momentul in care am auzit de acest producator mi-a dat impresia de fabrica de „chinezarii” produsele cu care am avut contact mi-au schimbat parerea. Au produse premium care se bat de la egal la egal cu producatorii consacrati la noi.

In concluzie Drona Xiaomi MITU este o drona accesibila dar totodata care este ideeala in spatii mici, curti si chiar campuri (unde nu bate foarte tare vantul) Recomand aceasta drona dar vin si cu o alternativa la ea, adica drona celor de la DJI adica  Tello by DJI

 

Afla pretul si specificatii tehnice pentru Tello by DJI aici!!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s